Stijn

van der Vat

Ik ben Stijn van der Vat, CEO van Deepler en een gedreven professional met een diepe passie voor HR-technologie en het innoveren van personeelsstrategieën. Mijn expertise ligt in het creëren van effectieve oplossingen voor personeelsbehoud en het verminderen van verzuim, met een sterke focus op de toekomst van werk en employer branding in een krappe arbeidsmarkt. Behoud van personeel, terugdringen verzuim, krapte op de arbeidsmarkt, HR Tech, toekomst van werk, employer branding, strategisch HRM, 360 feedback zijn onderwerpen waarover ik graag spreek.

Contact

Trefwoorden
Management en organisatie
Human resources
Bedrijfscommunicatie
Cultuurmanagement
Managementtechnieken en bedrijfsvoering

Talenkennis

Moedertaal
Nederlands
Spreek je nog andere talen?
Engels
Nederlands

Achtergrond

Lidmaatschap
Gast docent Nyenrode Business Universiteit
Huidige nationaliteit(en)
Nederlands

Studie(s) en diploma's

Bedrijfskunde, Nyenrode Business Universiteit

Huidige functieomschrijving

CEO bij Deepler. Deepler is een HR-toepassing die organisaties helpt om talent te behouden, verzuim te reduceren en een sterke werkgeversreputatie op te bouwen. Als CEO is hij verantwoordelijk voor de groei van Deepler op nationaal en internationaal niveau.

Ervaring

Stijn van der Vat is een ervaren leider met een rijke achtergrond in HR-technologie en innovatie. Hij heeft een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen van strategieën die personeelsbehoud stimuleren en verzuim terugdringen. Zijn expertise omvat het toepassen van geavanceerde digitale oplossingen om de toekomst van werk vorm te geven en het versterken van employer branding. Stijn staat bekend om zijn vermogen om strategisch HRM te integreren met 360-graden feedback mechanismen, waardoor hij een cultuur van continue verbetering en betrokkenheid binnen organisaties bevordert.

Mijn media ervaring

Meegewerkt aan verschillende interviews, artikelen en lezingen. Onder anderen gesproken op academische openingen, beurzen, klant evenementen en voor de klas.