silvie

Mateljan

#1 Soulpedition Expert & Auteur van het boek Soulpedition: Na een midlifecrisis & burn-out, ontdekte ik de 5 stappen naar je meest avontuurlijke leven. Hiervoor ging ik naar Noorwegen om de Noorse avonturierster Randi Skaug te interviewen. Ik schreef een boek, richtte erna een uitgeverij op (House of sea publishing & media ) en deed alles van A tot Z.
expertise: burn-out / je lichaam als signaal / avontuurlijk leven / schrijven / uitgeven / zaak opstarten na je 45

#1 The Author Mindset voor een bestseller leven én business: Na het geven van workshops voor toekomstige auteurs, merkte ik op dat wat ik gebruik als tools voor auteurs, ook kan toegepast worden op het leven én je business. Toen ik vastliep in mijn business paste ik deze methode toe op mezelf en mijn zaak en merkte ik dat ik veel sneller mijn visie en missie kon bepalen. Specifiek voor ondernemers en creatives met een missie!

- Ondernemen na je 45: Ik liet de corporate wereld van marketing en sales (bij UNIZO) achter me en startte in hoofdberoep op mijn 46 als schrijver, uitgever, mentor en coach.

-- Potential coach: Ik coach heel graag op de vorm. De vorm die kan ondersteunen om je missie in de wereld te zetten. Vorm geven aan ideeën en visies. Met een voorliefde voor creatieve vormen. Boeken, films, beelden, fotografie,....

Contact

Trefwoorden
Literatuur
Zelfstandig ondernemen
Lifestyle, wellness en vrije tijd

Talenkennis

Moedertaal
Nederlands
Spreek je nog andere talen?
Engels
Frans
Andere
Kroatisch

Achtergrond

Huidige nationaliteit(en)
Belg
Nationaliteit(en) bij geboorte
Belg

Studie(s) en diploma's

Master in de beeldende kunsten

Huidige functieomschrijving

Zelfstandig

Relevante Publicaties

As Adventure Magazine
Flair
Unizo magazine

Andere info

Mijn boek soulpedition ontstond na het kijken van een documentaire van Ben Fogle. Ik bezocht erna één van zijn gasten in het programma: Randi Skaug, de eerste Noorse vrouw die Everest beklom. In juni 2024 ga ik terug.

Volgende boeken: The Author Mindset // Wired