Djennah

Van Nieuwenhove

Ik help mensen om hun financiële situatie te verbeteren en om hun budget beter te beheren. Ik heb een passie voor het ondersteunen van mensen en het geven van praktische en haalbare oplossingen om hun financiële doelen te bereiken.

Als budgetcoach ben ik gepassioneerd over het helpen van mensen om financiële stabiliteit en onafhankelijkheid te bereiken. Ik geloof dat iedereen, ongeacht hun achtergrond of financiële situatie, de tools en kennis kan krijgen om hun financiële doelen te bereiken. Ik ben toegewijd aan het leveren van uitstekende diensten en ondersteuning aan mijn klanten, en ik blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de financiële sector.

Naast mijn brede kennis van financiële planning, budgettering, schulden, Sparen en besparingen, focus ik mij vooral op het gedrag rond geld uitgeven. Ik ben ervan overtuigd dat onze gewoonten en attitudes rond geld de basis vormen voor een gezonde financiële situatie op de lange termijn.

Contact

Trefwoorden
Economie / Financiën
Lifestyle, wellness en vrije tijd
Vrouwen

Talenkennis

Moedertaal
Nederlands
Spreek je nog andere talen?
Engels

Achtergrond

Studie(s) en diploma's

Secundair Hotelschool
Secundair Handel
Budgetcoach
ADHD coach
Momenteel bezig met een bachelor toegepaste psychologie

Huidige functieomschrijving

Auteur en trainer.

Ik maak online programma's, voorzie financiële begeleiding en schreef het boek: Let's talk money. Dé gids die van jou een zelfverzekerde vrouw maakt.

Ervaring

Als zelfstandig budgetcoach werk ik reeds drie jaar fulltime en ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van geldzaken door verschillende persoonlijke ervaringen. Deze expertise heb ik verder uitgebreid met de nodige kennis en opleidingen.

Inmiddels heb ik al meer dan 500 vrouwen geholpen om financiële rust te vinden. Mijn ervaring en persoonlijke aanpak stellen mij in staat om mijn klanten te ondersteunen bij het begrijpen van hun financiële situatie en om hen te helpen bij het analyseren van hun gedrag met geld.

Mijn media ervaring

https://nl.nrj.be/nieuws/big-steps-hoe-kan-je-best-sparen
https://omny.fm/shows/het-joe-netwerk/het-joe-netwerk-de-budget-brunett…
Interview MENT tv

Verder werk ik regelmatig samen met mensen van de radio die mij opbellen tijdens de show.