Anke

Turelinckx

TOONAANGEVEND SPIRITUEEL RAADGEVER

Kiest voor diepgang en bewustzijnsverruiming.
Staat leiders bij in hun proces & transformatie - Leven en werken vanuit ZIJN
Gaat verbintenissen aan op zielsniveau.

Spiritualiteit is een onderdeel van ons leven, ons zijn, en heeft een belangrijke plaats in het bedrijfsleven en op invloedrijke plaatsen. Het draagt bij aan het verhogen van ons bewustzijn als samenleving.


ONTWAKEN
Mensen die iets heftig meemaken in hun leven: een burn-out, kanker, verlies van een dierbare, worden letterlijk wakker geschud. Dat wakker worden gaat gepaard met een verhoging van je bewustzijn en meer connectie met jezelf, je essentie, je eigen kern, je Zijn en dus ook met spiritualiteit. Want spiritualiteit gaat in se over jouw Zijn.

Zo'n grote gebeurtenis brengt meestal met zich mee dat je wereld er van de ene op de andere dag anders uitziet. En hoe je daarmee omgaat is niet iets wat je ooit ergens geleerd hebt. Dat proces vraagt innerlijk werk, persoonlijke groei en eerlijkheid naar jezelf toe. De signalen leren zien, de tekens leren lezen, de spiegels opmerken en vertrouwen. Vertrouwen in het niet-weten. De controle loslaten, angst loslaten en leven vanuit overgaven, in overvloed en vertrouwen.

RATIONALITEIT & SPIRITUALITEIT GAAN HAND IN HAND
Er zijn niet veel experten die de combinatie maken tussen spiritualiteit en rationaliteit. Het zweverige waar veel mensen aan denken is een beeld dat ervoor zorgt dat we er ver van weg blijven (wierook en kristallen zijn maar tools die sommigen gebruiken). Terwijl spiritualiteit net in de dagelijkse dingen zit en iedereen ermee in aanraking komt. Uitspraken zoals 'dat moest zo zijn' of 'dat was geen toeval' gebruiken we bijna allemaal. Dit stuk van ons bestaan, van onze realiteit verdient meer aandacht, meer ruimte en een waardige plek.

Het is mijn missie om het bewustzijn van de mensheid te verhogen en het beroep doen op spirituele raad mainstream te maken.

Vroeger gingen mensen naar de pastoor voor raad en nog verder terug hadden koningen priesteressen in hun inner circle om naast het wetenschappelijke, het feitelijke en beredeneerde ook het ongrijpbare erbij te betrekken. We, de samenleving, hebben daar opnieuw veel behoefte aan. Momenteel ga je pas naar de psycholoog als je een probleem hebt of naar een coach om aan jezelf te werken. De dagelijkse dingen, het leven, het zijn, daarvoor is nog maar weinig ondersteuning.

SPREKER
Je kan me contacteren om te spreken. Mijn specialisatie is de wereld, verschillende thema's en het leven te bekijken vanuit wijsheid en door een spirituele bril.
Van nature ben ik erg geneigd om een verhaal open te trekken, om het vanuit verschillende perspectieven te bekijken, om mensen erop te wijzen wanneer ze vanuit een beperkende bril kijken. Mijn boodschap gaat over vertrouwen, overgave en overvloed.

Je kan me dus uitnodigen voor een interview, een panelgesprek en dergelijke.

HELP JE ME OM SPIRITUALITEIT UIT HET 'ZWEVERIGE' HOEKJE TE KRIJGEN?
De meeste mensen vinden me niet echt spiritueel, eerder wijs.
De dingen die ik zeg zet mensen aan tot nadenken en zelfreflectie. Ik wakker het vertrouwen aan in hun eigen intuïtie.
Hoe kunnen we het leven, hier op aarde, zo aangenaam mogelijk maken? Wat heb jij daarvoor nodig, wat heb je zelf in handen, welke stappen kan je zetten?

Op mijn website vind je enkele video's die een beeld vormen van hoe ik spreek, hoe ik naar de wereld kijk, wat ik voor jou kan betekenen.
Of bekijk dit interview: https://www.youtube.com/watch?v=TtH4b9E8xX4

Contact

Trefwoorden
Zelfstandig ondernemen
Gezondheid
Gedragswetenschappen of sociale wetenschappen
Samenleving / Maatschappij
Levensbeschouwing

Talenkennis

Moedertaal
Nederlands
Spreek je nog andere talen?
Engels

Achtergrond

Huidige nationaliteit(en)
Belg

Studie(s) en diploma's

Master design science

Huidige functieomschrijving

Spiritueel raadgever
Psychic Sidekick
Spreker

Ervaring

1-op-1 trajecten
Diepgaande Yinne driedaagse ondersteunen
Bezielde ondernemerswandelingen
Spiegelsessies - online in kleine groep

 
 

Relevante Publicaties

Podcastinterviews
Artikel in Blogzine.be
Video opname bij Voka
Artikel in gedrukt Magazine stad Antwerpen

 
 
 

Relevante onderzoeken

 

 
 
 

Andere info